Istoric companie

Maxi Sport Junior-fondator Reconsport este o companie tânără înființată care se bucură de un real succes în importul de locuri de joacă și gazon sintetic. Avem dezvoltate relații foarte stabile și serioase cu mai multe fabrici din afara țării. Deși ne desfășurăm activitatea de doar 5 ani, portofoliul nostru de clienți cuprinde companii foarte importante din Romania dar și Federația Română de Fotbal și foarte multe primării din țară unde am realizat lucrări de calitate. Firma este situată în Vatra Dornei dar avem birou și în Cluj Napoca.

Despre noi

În aceste vremuri de dezvoltare accelerată în domeniul locurilor de joacă pentru copii, agrement sau terenuri de minifotbal venim în întâmpinarea pieței din România, care a devenit tot mai competitivă cu produse de calitate însoțite de certificate de calitate și conformitate ISO si FIFA.

Scopul nostru

este să dezvoltăm relații de afaceri de lungă durată cu toți clienții noștri și în acest sens punem la dispoziție nu numai produsele cumpărate efectiv ci și servicii de consultanță în materie de amenajare a locurilor de joacă sau a unui teren de tenis sau fotbal precum și în materie de importuri. Aceste servicii sunt oferite gratuit chiar dacaă clientul alege să achiziționeze de la alte companii. Dirijăm toată atenția și concentrarea spre nevoile reale ale unui client deoarece odată cu mulțumirea lui cu siguranță vor mai urma colaborări sau recomandări.

Certificate