Locuri de joacă

Design-ul avansat, proiectarea profesională, producția excelentă, sistemul perfect de asigurare a calității și servicii post-vânzare în timp util reprezintă angajamentul nostru față de fiecare client. Alegând ReconSport cu siguranță veți avea succes.

Cere oferta

Procedura de inspecție și întreținere

Cum multe din component sunt din plastic, in final se uzeaza prin utilizare. Unele necesita inlocuirea periodica. Detinatorul ansamblurilor de joaca poate fi sigur ca atentia acordata activitatii de intretinere se va reflecta atat economic cast si in longevitatea instalatiei. Pentru mentinerea echipamentului la nivelul cerintelor de securitate beneficiarul trebuie sa stabileasca un grafic de intretinere si sa numeasca o persoana instruita in acest sens. Va recomandam inspectii de rutina in conformitate cu programul de mai jos. Persoana responsabila cu inspectia trebuie sa respecte urmatoarele verificari: control zilnic, control saptamanal, inspectie lunara detaliata.

Controlul zilnic

1. Siguranta conexiunilor(sudurilor, conectori, suruburi, clame etc.); 2. Rezistenta si stabilitatea compenentelor PE; 3. Obiecte straine in echipamente; 4. Intretinerea funiilor, lanturilor, elementelor din plastic si fibra.

Controlul săptămânal

1. Se verifica detaliat protectia tevilor metalice si a imbinarilor.

Controlul lunar

1. Toate verificarile saptamanale; 2. Controlul detaliat al cadrelor; 3. Gresarea rulmentilor si a componentelor mobile. Trebuie verificate atat suruburile, zonele de legatura ale cadrelor metalice, presiunea la care sunt supuse platformele si panourile si luate masuri necesare in cazul in care acestea nu se prezinta corespunzator. In cazul in care defectul constatat poate sa puna in pericol viata unei persoane sau exista conditii de accidente, beneficiarul trebuie sa inchida toate intrarile de acces catre echipament pana la remedierea defectului constatat.

Descriere generală

Certificate
ISO9001,ISO14001, OHSAS 18001,certificate GS de la TUV NORD în concordanță cu EN1176

Material
a.Plastic: LLDPE
b.Componente metalice:Țeavă galvanizată
c.Țeavă: material galvanizat cu grosimea de 2.0mm
d.Cabluri și frânghii
e.Prindceri: SS304

Avantaje
a. Culori cu rezistență sporită la UV.
b. EU standard EN1176 GS certificat de siguranță
verifcat de TUV NORD.
c. Colaborare cu o fabrică de tradiție cu experiență de peste 30 de ani

Instalare
4 zile

Înălțime
90-240cm

Vârstă recomandată
3-12 ani

Capacitate
15-35 persoane

Destinație
Parc de distracții, zone rezidențiale, grădinițe,
școli, restaurant etc.

Ambalare
Ambalate în role PVC; Componente metal:
ambalaj din bumbac și PVC;

Garanție
5 ani pentru componentele din plastic;
restul componentelor 3 ani.

Indicații
1. Sunt recomandate mentenanțe regulate.
2. Vă rog să monitgorizați copiii în permanență.