Pardoseală modulară pentru sport

Tip: Pardoseală modulară pentru sport , podea intercalată.
Aplicație: teren de baschet, teren de tenis, terenuri multi sport.
Dimensiune: 300 mm * 300 mm sau 250 mm * 250 mm.
Grosime: 12,0 – 17,0 mm.
Greutate: 150 g – 350 g
Culoare: roșu, verde, galben, albastru, asemănător cu lemn, gri și altele.

Cere oferta

În zilele noastre, peste 30 de jucători din NBA și-au instalat terenul privat de antrenament de baschet cu podele sportive modulare încă din ultimele decenii, iar acum se instalează mai multe.

Pardoseala sportivă modulară, originară din SUA, în urmă cu aproximativ 40 de ani, anii ’70, și populară în întreaga lume în ultimii 5 ani datorită performanței sale sportive sigure, excelente, instalare ușoară, protecție a jucătorilor și costuri mai mici.

Pardoselile sportive modulare excelente pentru sport este un produs-pilot, o formulare exclusivă produsă cu materii prime de la USA Kratom SEBS, tehnologie patentată super flexibilă Elastic Cushion (ECT), realizată cu material aerian, oferind cea mai bună absorbție de șoc, aderență, reducere a sunetului și experiență sportivă profesională.

Avantaje în comparare cu materialele tradiționale

1. ecologic. 100% polipropilenă reciclabilă 2. sănătos și sigur. Designul pernelor elastice asigură o absorbție de șoc excelentă, deformare verticală, abraziune & amp; rezistență la alunecare, denoise, cea mai bună strângere.
3. Aplicație de intemperii. Anti-îmbătrânire, anti-UV, anti-coroziune, anti-decolorare & amp; rezistent la decolorare, poate fi aplicat pe scară largă în diferite climatizări & amp; mediu.
4. Aplicații multiple. Curți de sport, curți, săli de sport, loc de joacă pentru grădiniță, sală de fitness …
5. De lungă durată. Peste 8 ani de viață
6. Usor & amp; instalare rapida. Ușor de instalat și demontat.
7. Economice: Costuri accesibile și taxă de întreținere zero.

Ambalare și livrare

Probele sunt trimise de obicei prin expres internațional, cum ar fi DHL FedEx, UPS, iar termenul de livrare este de aproximativ 3 – 4 zile după confirmare.

Comenzile normale sunt expediate de obicei pe mare, timpul de producție este de aproximativ două săptămâni după depunere. Nu producem stoc, înseamnă că veți primi doar produse noi, nu veți primi niciodată produse vechi.

Detalii cheie în proiectare

1. Structura încrucișată în partea din spate este pentru o capacitate mai mare de încărcare a ursului și o tamponare mai bună 2. Cele mai bune materiale elastice cunoscute pentru cină flexibilă, dar non-deformarea este utilizată inovativ pentru experiența sportivă confortabilă 3. Protecția sigură cu material militar împiedică furtul sau aruncarea în aer, iar garda sigură este simplă în instalare.
4. Tratamentul special de suprafață îmbunătățește foarte mult frecarea de alunecare pentru a reduce riscul de cădere 5. Forma rotundă este concepută pentru a reduce riscul de accidentare dacă jucătorii cad 6. Tehnologia Elastic Cushion (ECT) este inspirată din pardoseala profesională NBA și aduce cea mai bună aderență, absorbție de șoc și performanțe denoise.

Aplicații: futsal, baschet, pistă, tenis, teren cu mai multe sporturi etc.
Model: Figura intersectată și altele
Materie primă: PP modificat
Standard: DIN18032 / RoHS / CE / SVHC / VOC / Antimicrobial
Performanță: Impermeabil / Reduceți șocurile / Anti-statice / Izolare fonică / Izolație termică / Rezistență la incendiu
Dimensiune: 303,8 mm * 303,8 mm sau 250 mm * 250 mm
Greutate: 175 – 330 (± 5) g
Perne elastice: Disponibil
Absorbția șocurilor: 57%
Recul de minge: 97%
Deformare verticală: 2,4 mm

Fricțiune de alunecare: 0,54
Sarcină rulantă: 2600
Locker: 5
Culoare albastru ocean / portocaliu / gri Konjac / verde mere / violet / negru mulberry / albastru deschis / roșu vișin
Temperatura de lucru: -40 ℃ până la 70 ℃
Ambalare: 100 buc / carton, 1.490 ㎡ / 20ft, 3.478 ㎡ / 40 hc
Livrare: 15 zile după depunere
Personalizare: Disponibil
ODM / OEM: Disponibil
Eșantion gratuit: Disponibil