I. Terenuri de minifotbal cu gazon artificial

Echipa noastră se ocupă de de construcția terenurilor de minifotbal de la A la Z. Terenul de minifotbal are o formă dreptunghiulară cu o suprafață construită de 42 x 22 m și suprafață de joc de 20×40 m:P

Cere oferta

Pentru realizarea unui proiect se urmează următorii pași:

Infrastructura:
Aceasta se realizează îndepărtând stratul vegetal, compactând zona, se adaugă umplutură de balast și piatră concasată și apoi se compactează din nou . Ideal ar fi la final să se toarne și o placă de beton de 10 cm și să se elicopterizeze.

Gazon sintetic:
Deasupra infrastructurii se adaugă gazon sintetic du dimensiunea de 40-60 mm înalțime.

Porți cu dimensiunile 3×2 m.

Împrejmuire cu gard:
Se montează stâlpi metalici cu înalțimea de 6 m fixați în beton și plasă din sârmă galvanizată de la 0 la 2 m H. Între 2 și 6 m H se adaugă plasă de protecție textilă rezistentă la UV, îngheț și ploi.

Poartă de acces

Nocturnă: Sistemul de iluminat se asigură folosind 12 lămpi LED de 200 W cu protecție IP66. Acestea se coneztează la un tablou electric.

II. Terenuri multisport

Terenurile multisport au aceeași dimensiune ca și cele de minifotbal(42×22 m suprafață construită și 40 x 20 m suprafață utilă) și se urmează aceeași pași pentru construirea acestora singura diferență fiind faptul că se folosește un gazon artificla cu dimeniunea de 15-25 mm în loc de 40-60 mm. Terenurile multisport se dotează și trasează atât pentru fotbal cât și pentru volei, tenis, handbal sau baschet.

Cere oferta

Dotări:
– 2 Porţi minifotbal 3x2m
– 2 Coșuri baschet complete
– 2 stâlpi multifuncționali mobili, pentru tenis și volei
– scaun arbitru
– bănci de rezervă
– Nocturna 12 proiectoare LED de 200 w cu protecție IP66.